Vilka härliga barn och hela familjen Boumedienne (även kallade familjen Bombom)  är! Vi hade fantastiska dagar och kvällar i Florida och just denna spenderade vi på stranden för en familjefotografering.

Jag sak inte bli långrandig för då längtar jag bara tillbaka till värmen och ljuset.

Bara att drömma sig tillbaka! :)

ateljelena-barnfotograf-florida-2ateljelena-barnfotograf-florida-3 ateljelena-barnfotograf-florida-5ateljelena-barnfotograf-florida-11ateljelena-barnfotograf-florida-8ateljelena-barnfotograf-florida-19ateljelena-barnfotograf-florida-26 ateljelena-barnfotograf-florida-29ateljelena-barnfotograf-florida-33ateljelena-barnfotograf-florida-66 ateljelena-barnfotograf-florida-65 ateljelena-barnfotograf-florida-60ateljelena-barnfotograf-florida-76ateljelena-barnfotograf-florida-92 ateljelena-barnfotograf-florida-101ateljelena-barnfotograf-florida-102 ateljelena-barnfotograf-florida-98ateljelena-barnfotograf-florida-84ateljelena-barnfotograf-florida-97 ateljelena-barnfotograf-florida-82 ateljelena-barnfotograf-florida-85 ateljelena-barnfotograf-florida-69ateljelena-barnfotograf-florida-43

 

 

Ateljé Lena Photography, Lena Evertsson fotograf, Barnfotograf Ängelholm, Florida, Photographer West Palm Beach, Childrensphotographer,