Nu börjar det närma sig bröllopssäsong och vad är då bättre än att ladda upp med en workshop och få lite inspiration?

Loke Roos som är en grym bröllopsfotograf och Linda Jönsson som är superduktig stylist hade ordnat det så fint på Agnesill. Vilken fantastisk miljö!

Modeller var Frida och Carl. Hur grymma?

Kläder från Weddingstore Malmö. Duvblå klänning designad av AbbyWaits.

 

ateljelena-fotograf-fridacarl-webb-1 ateljelena-fotograf-fridacarl-webb-5 ateljelena-fotograf-fridacarl-webb-7 ateljelena-fotograf-fridacarl-webb-9 ateljelena-fotograf-fridacarl-webb-11ateljelena-fotograf-fridacarl-webb-15ateljelena-fotograf-fridacarl-webb-18 ateljelena-fotograf-fridacarl-webb-13 ateljelena-fotograf-fridacarl-webb-19 ateljelena-fotograf-fridacarl-webb-20ateljelena-fotograf-fridacarl-webb-21ateljelena-fotograf-fridacarl-webb-30 ateljelena-fotograf-fridacarl-webb-29ateljelena-fotograf-fridacarl-webb-33ateljelena-fotograf-fridacarl-webb-34

 

Fotograf Lena Evertsson, Bröllopsfotograf, Agneshill, workshop Loke Roos, Facebylinda. Fotograf i Skåne