I somras gifte Max och Alexandra sig i Gustav Vasa Kyrkan i Stockholm. En helt magiskt pampig kyrka!

För mig var det väldigt speciellt att fota just deras bröllop eftersom jag två år tidigare fotograferade Alexandras syster Andrea och hennes bröllop med Olof. Från början kändes det som att jag kände alla och det var mer som att två kompisar gifte sig. Bästa känslan!

Efter en känslosam men samtidigt så bubblig vigsel åkte alla vidare för att med Motala Express ta sig ut på Dalaröskans i Stockholms skärgård där bröllopsfesten hölls. Sötaste lilla ön man kan tänka sig…

Vi hade inte mycket tid för bröllopsporträtt då gästerna inväntade brudparet men oj vad de levererade! Här var det glädje och sprallighet från början till slut. Så glad för att Alexandra och Max lät mig styra och ställa ett tag samtidigt som de själva fick andas ut och bara vara ett tag.

Alexandras vackra klänning kommer från Garamaj Bröllopsklänningar, Max smoking är från Rode & Born och make up gjordes av Bystrombeauty.

<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Fotograf Ängelholm, Bröllopsfotograf Stockholm, Bröllop Dalaröskans

Kontakt

lena@ateljelena.se
070-642 98 08

Adress

Björkvägen 5 B
262 61, Ängelholm

Sociala medier

Facebook
Instagram
Pinterest
LinkedIn