Vem står bakom kameran?

 

Om mig

Jag heter Lena Evertsson och för mig är det viktigaste oavsett om det är ett företag, porträtt, bröllop eller en familj som fotograferas, att människorna kommer till sin rätt. Vilka är de? Vad vill de visa och förmedla? Att fånga en känsla, en miljö och personligheter på ett berättande och samtidigt kreativt sätt är mitt signum.

Jag har utvecklat ett eget uttryck som är konstnärligt och varmt och vill att mina bilder ska innehålla något extra som fångar ögat. Jag lägger stor vikt vid att få personerna att känna sig bekväma framför kameran och när vi är klara lovar jag att vi kommer ha skrattat och verkligen haft kul! Inte sällan hör jag innan fotografering, givetvis från vuxna, att det är värre att fotograferas än att vara hos tandläkaren. När vi är klara har de ett leende på läpparna och uttrycker att det till och med var riktigt roligt! Det är det bästa betyget jag kan få.

Anlitar ni mig som er bröllopfotograf kommer vi verkligen att lära känna varandra. Jag är kompisen som följer er hela dagen om ni vill, ser till så att ni är klara när ni ska och att alla detaljer och känslor är förevigade på bild. Detta är ett minne för livet! Klänningen hänger i garderoben, maten och vinet är slut men bilderna består.

Kort sagt, det är människorna och miljön som porträtteras, äkta och berättande som är mitt mål.

Ibland fastnar även jag själv på bild, fotografiet på mig ovan är taget av fantastiska FrknFalkman.

Vad vill ni förmedla?

Hör av er till mig så tar vi en kaffe eller lunch och ser vad jag kan göra för er, svårare än så behöver det inte vara!

 

Kontakt

lena@ateljelena.se
070-642 98 08

 

Adress

Björkvägen 5 B
262 61, Ängelholm

 

Sociala medier