• Företagsfotografering

  Ring 070-642 98 08 eller maila lena@ateljelena.se för offert

 • Porträtt

  6 500 kr

  ca 1 h fotografering on location. Vi bestämmer tillsammans var vi ska fotografera. 10 högupplösta bilder ingår. Vill du bli stylad inför fotograferingen? Jag har duktiga samarbetspartners för det. Pris tillkommer. (Moms tillkommer om du är företagare)

 • Bröllop

  Porträtt : 10 000 kr (ej bokningsbart under högsäsong maj-sept). Här ingår konsultation,
  1,5 h fotografering, ca 50 högupplösta bilder på usb.

   

  Bronspaket : 19 000 kr . Konsultation, 5 h fotografering (ex. förberedelser, porträtt, vigsel samt lite mingel utanför kyrka). Alla bilder som berättar er historia, högupplösta på usb, en fineprint i 20×30 (värde 700  kr).

   

  Silverpaket: 27 000 kr. Konsultation, 8 h fotografering på er bröllopsdag (ex. förberedelser, porträtt, vigsel, mingel, festlokal och en bit in på middagen). Alla bilder som berättar er historia, högupplösta på usb samt en fotobok i storlek 19×19 med 13 uppslag. (Värde 3700 kr)

   

  Guldpaket: 33 000 kr. Konsultation, jag följer er från förberedelser till dansen på kvällen på er bröllopsdag, 12 h. Alla bilder som berättar er historia på usb samt en fotobok i storlek 19×19 med 13 uppslag. (Värde 3700 kr)

  Vid uppdrag utanför Ängelholm tillkommer milersättning 40 kr/mil samt ersättning för eventuell kostnad för boende. Resetillägg 400 kr/h tillkommer om det är mer än 30 min resa enkel väg.

  Save the date-fotografering: 1500 kr. Vill ni bli fotograferade innan ert bröllop? Dessa bilderna är kul att använda som inbjudan och är dessutom bra för att bli varm i kläderna om man inte är van vid att stå framför kameran. 3 bilder ingår

  Boudoir/Morgongåva: 5500 kr. Ta vackra och sensuella bilder som garanterat uppskattas av både dig som står framför kameran och den som får ”The Secret Box”. I priset ingår fotografering och en linnebox med 10 utskrifter (går att få fler mot ett tillägg). Vill du bli stylad och ha ett snyggt hotellrum (rekommenderas) tillkommer kostnaden för detta.

 

ateljelena-fotograf-qt-webb-7

Referenser

Tack fina Lena för att du förevigade vår stora dag med din proffsiga förmåga att fånga alla härliga ögonblick! Du får allt att kännas naturligt och avslappnat och med din humor o engagemang leder det till många skratt! Vi är så otroligt nöjda med dina bilder och nu har vi massor fina bilder att minnas tillbaka med! Tack än en gång, du är GRYM!!  Massa kramar Ida och Classe

 

Att Lena och hennes fantastiska familj följde med till Santorini för att föreviga vår dag var det bästa vi kunde göra. Nu kan vi drömma oss tillbaka varje dag tack vare hennes otroligt vackra bilder och professionella arbete. Att lyckas fånga varje ögonblick på det sättet som Lena gör är unikt! Hon lägger ner både hjärta och själ i det hon gör. Linn & Zeyn

Lena är en fantastisk fotograf – med stor känsla för människor, miljöer, stämningar och ljus. Proffsig rakt igenom. Hon får dessutom de som ska fotograferas att slappna av på ett mirakulöst sätt. Kan varmt rekommendera! Kristina Svahn, Studieförbundet Vuxenskolan i Halland.

 

Lyckligt lottade att ha en sådan fantastisk fotograf att anlita! Hoppas hon bor kvar här o fortsätter som fotograf länge, länge till! Vi startar årsabonnemang på henne nu! Sara Goentorp

 

Jag har följt Ateljé Lena Photography och hennes berättande konstfoto (ja det är det faktiskt!) sen 2012 när hon startade.. hade aldrig sett bilder som hennes: franska, urbana, teatrala, coola, stillsamma – sååå jädra VACKRA – och med vanliga människor… Klart att hon stod högst på önskelistan att fota mig och min verksamhet när det var dags för mig att ta steget ut som entreprenör! Resultatet? Det finns en anledning varför man ska jobba med en riktigt bra fotograf… Som Lena. Jag är mer än nöjd! Sara Holmquist, Sara Ledarskap.