• Företagsfotografering

  Ring 070-642 98 08 eller maila lena@ateljelena.se för offert

 • Porträtt

  5000 kr

  ca 1 h fotografering on location. Vi bestämmer tillsammans var vi ska fotografera. 10 högupplösta bilder ingår. Vill du bli stylad inför fotograferingen? Jag har duktiga samarbetspartners för det. Pris tillkommer.

  Barnfotografering

  850 kr

  Ca 1 h fotografering on location. Vi bestämmer tillsammans var vi ska fotografera.
  10 högupplösta bilder 2900 kr eller förstoringar, böcker etc enligt prislista.

  Vid fotografering utanför Ängelholm tillkommer milersättning 40 kr/mil samt resetillägg 400 kr/h.

 • Bröllop

  Porträtt : 10 000 kr (ej bokningsbart under högsäsong maj-sept). Här ingår konsultation,
  1,5 h fotografering, ca 50 högupplösta bilder på usb.

   

  Bronspaket : 19 000 kr . Konsultation, 5 h fotografering (ex. förberedelser, porträtt, vigsel samt lite mingel utanför kyrka). Alla bilder som berättar er historia, högupplösta på usb, en fineprint i 20×30 (värde 700  kr).

   

  Silverpaket: 27 000 kr. Konsultation, 8 h fotografering på er bröllopsdag (ex. förberedelser, porträtt, vigsel, mingel, festlokal och en bit in på middagen). Alla bilder som berättar er historia, högupplösta på usb samt en fotobok i storlek 19×19 med 13 uppslag. (Värde 3700 kr)

   

  Guldpaket: 33 000 kr. Konsultation, jag följer er från förberedelser till dansen på kvällen på er bröllopsdag, 12 h. Alla bilder som berättar er historia på usb samt en fotobok i storlek 19×19 med 13 uppslag. (Värde 3700 kr)

  Vid uppdrag utanför Ängelholm tillkommer milersättning 40 kr/mil samt ersättning för eventuell kostnad för boende. Resetillägg 400 kr/h tillkommer om det är mer än 30 min resa enkel väg.

  Save the date-fotografering: 850 kr. Vill ni bli fotograferade innan ert bröllop? Dessa bilderna är kul att använda som inbjudan och är dessutom bra för att bli varm i kläderna om man inte är van vid att stå framför kameran.

  Boudoir/Morgongåva: 5000 kr. Ta vackra och sensuella bilder som garanterat uppskattas av både dig som står framför kameran och den som får ”The Secret Box”. I priset ingår fotografering och en linnebox med 10 utskrifter (går att få fler mot ett tillägg). Vill du bli stylad och ha ett snyggt hotellrum (rekommenderas) tillkommer kostnaden för detta.

 

ateljelena-fotograf-qt-webb-7

Referenser

Lena är en fantastisk fotograf och människa! Vi skulle ta graviditets bilder och hade även vår 4 åriga son med! Lena lyckades på ett naturligt och väldigt bra sätt få honom att tycka det var roligt att vara med på fotograferingen samt att inte bli uttråkad under de timmar vi höll på. Lena är ambitiös och väldigt påhittig och hade många bra idéer redan innan vi träffades för att fotografera! Resultatet blev långt över förväntan och jag rekommenderar Lena till alla jag känner! Skulle man någon gång bli gift är det klart givet vem som ska ta bröllopsbilderna :))Bästa hälsningar, /Sophie Svegart ProToSell AB

Kan hälsa och säga att Lena Evertsson är en megaduktig fotograf som älskar att ta vackra bilder i utomhusmiljöer där modellen står i centrum. Kan bara säga att jag är helt nöjd och kommer använda henne igen i framtiden. /Felicia Jacobson

Alltså vilken lycka att ha dig som familjefotograf. Längtar så efter att se de andra bilderna!!! TACK Lena. /Anna Yngvesson

 

Lyckligt lottade att ha en sådan fantastisk fotograf att anlita! Hoppas hon bor kvar här o fortsätter som fotograf länge, länge till! Vi startar årsabonnemang på henne nu! Sara Goentorp