Min man har ett lite annorlunda arbete. Han är scout för NHL-laget Columbus Blue Jackets och i januari hade jag förmånen att få följa med över när de hade möte.

Jag passade på att fotografera när deras ”oldboys” tränade och nog var det en liten pojkdröm som gick i uppfyllelse för min man att få åka ut på NHL-is även om det inte gällde något. Tillsammans med storstjärnor som Fredrik Modin och Jody Shelley hängde Niklas ändå en balja! Mycket stolt fru/fotograf stod i båset! ;) Med mitt 50 mm objektiv (som var det enda objektivet jag fick med mig) kunde jag tyvärr inte dokumentera målet utan att riskera mitt liv. Det får ändå gå före kanske… ;)

Igår natt blev det dessutom klart att laget (det riktiga alltså…) gick till slutspel för 2:a gången i historien!

Goooooo Jackets!

Älskar dessutom alla inspirerande ord på väggarna! Ska också tilläggas att så här rörigt ser det inte ut i det riktiga omklädningsrummet men dit tänkte jag bli inbjuden nästa gång. ;)

ateljelena-fotograf-angelholm-webb-9 ateljelena-fotograf-angelholm-webb-10ateljelena-fotograf-angelholm-webb-11 ateljelena-fotograf-angelholm-webb-12ateljelena-fotograf-angelholm-webb-8 ateljelena-fotograf-angelholm-webb-7ateljelena-fotograf-angelholm-webb-15ateljelena-fotograf-angelholm-webb-3 ateljelena-fotograf-angelholm-webb-5ateljelena-fotograf-angelholm-webb-1 ateljelena-fotograf-angelholm-webb-14

 

 

Tags; Atelje Lena Photography, Fotograf, Hockey-foto, NHL-fotograf, Porträtt, Columbus Blue Jackets, USA, Ängelholm