Det är så kul att få komma tillbaka till företag och fotografera personalporträtt till deras hemsida. Att alla på Smart Refill dessutom är så trevliga gör mitt fotograferande så enkelt och roligt.

När jag fotograferar personalporträtt så är det viktigt att få personerna att känna sig avslappnade relativt fort. Man har sällan så lång tid på sig på dessa fotograferingar och få är superglada för att stå framför kameran så det gäller att få det så snabbt och smärtfritt som möjligt. Det gäller alltså att bjuda på sig själv och ett tips är att det som barn skrattar åt oftast fungerar även på vuxna. ;)

Här bjuder jag på de senaste tillskotten Pierre och Sandra! :)

 

ateljelena-fotograf-helsingborg-1 ateljelena-fotograf-helsingborg-10ateljelena-fotograf-helsingborg-15 ateljelena-fotograf-helsingborg-5