När jag och familjen är ute och reser brukar jag tänka att jag ska ha semester. Ändå har jag svårt att hålla mig ifrån kameran även om jag gjorde valet att ta minsta möjliga utrustning med mig. Att fotografera när man reser är så inspirerande! Helt andra färger och miljöer gör att det kliar i avtryckarfingrarna på en fotograf.

Givetvis får mannen och dottern agera modeller och det börjar de bli vana vid. :)

Vi bodde på Eden Roc och restaurangen där musslor inmundigas heter Dinoris och ligger inne i gamla Rhodos stad.

Jag gick en kurs i just travel photography förra året så det var kul att tänka lite så även om jag inte tog mig tiden att stå på samma ställe i en timme för att se vad som hände. Mat och lite sköna människor fick jag dock med! :) Eller vad tycker ni?

ateljelena-resefotograf-rhodos-1 ateljelena-resefotograf-rhodos-2ateljelena-resefotograf-rhodos-3ateljelena-resefotograf-rhodos-10 ateljelena-resefotograf-rhodos-9ateljelena-resefotograf-rhodos-11ateljelena-resefotograf-rhodos-24 ateljelena-resefotograf-rhodos-25ateljelena-resefotograf-rhodos-23ateljelena-resefotograf-rhodos-26 ateljelena-resefotograf-rhodos-27ateljelena-resefotograf-rhodos-32 ateljelena-resefotograf-rhodos-28ateljelena-resefotograf-rhodos-33 ateljelena-resefotograf-rhodos-34ateljelena-resefotograf-rhodos-35 ateljelena-resefotograf-rhodos-36ateljelena-resefotograf-rhodos-39 ateljelena-resefotograf-rhodos-37ateljelena-resefotograf-rhodos-40 ateljelena-resefotograf-rhodos-46ateljelena-resefotograf-rhodos-42 ateljelena-resefotograf-rhodos-43 ateljelena-resefotograf-rhodos-45ateljelena-resefotograf-rhodos-49 ateljelena-resefotograf-rhodos-29 ateljelena-resefotograf-rhodos-47ateljelena-resefotograf-rhodos-63ateljelena-resefotograf-rhodos-52 ateljelena-resefotograf-rhodos-51ateljelena-resefotograf-rhodos-53 ateljelena-resefotograf-rhodos-54ateljelena-resefotograf-rhodos-57 ateljelena-resefotograf-rhodos-56ateljelena-resefotograf-rhodos-58 ateljelena-resefotograf-rhodos-55ateljelena-resefotograf-rhodos-72ateljelena-resefotograf-rhodos-66 ateljelena-resefotograf-rhodos-73ateljelena-resefotograf-rhodos-74

 

Ateljé Lena Photography, Travel Photography, Resefotograf, Resefoto Rhodos, Grekland