Det är väldigt mycket barnfotograferingar och familjefotograferingar nu mellan allt bröllopsfotande. Denna familjefotograferingen var dock lite speciell eftersom bilderna även ska kunna användas för att sälja in Ängelholm som stad för Ängelholms Näringsliv. Riktigt kul att kombinera men jag som fotograf fick ju tänka lite utanför boxen och även ta andra bilder än de jag brukar ta under en barnfotografering. Det var riktigt kul och det gjorde ju inte saken sämre att alla barnen var riktigt duktiga och intresserade av foto. De hjälpte mig med reflexskärm osv. Liten släng av linslusar fanns också! ;)

Stranden i Ängelholm levererade en perfekt badtemperatur och en härlig kvällssol.

Tack familjen Leek Wilensjö!

Visst ser det mysigt ut?

ateljelena-barnfotograf-angelholm-webb-5 ateljelena-barnfotograf-angelholm-webb-6ateljelena-barnfotograf-angelholm-webb-12 ateljelena-barnfotograf-angelholm-webb-16ateljelena-barnfotograf-angelholm-webb-25ateljelena-barnfotograf-angelholm-webb-29ateljelena-barnfotograf-angelholm-webb-38ateljelena-barnfotograf-angelholm-webb-42ateljelena-barnfotograf-angelholm-webb-44ateljelena-barnfotograf-angelholm-webb-53ateljelena-barnfotograf-angelholm-webb-49ateljelena-barnfotograf-angelholm-webb-58 ateljelena-barnfotograf-angelholm-webb-65 ateljelena-barnfotograf-angelholm-webb-67ateljelena-barnfotograf-angelholm-webb-78 ateljelena-barnfotograf-angelholm-webb-77ateljelena-barnfotograf-angelholm-webb-81

 

 

Tags; Ateljé Lena Photography, barnfotograf, familjefotograf, reklamfoto, Ängelholm,