Jag tycker det är så viktigt att försöka hinna gå på utbildningar och workshops för att lära sig mer och få inspiration i sin fotografering. I söndags var jag med en massa andra fotografer på workshop hos mästaren i boudoirfotografering  Brigitte Grenfeldt. Trots att vi var 11 st i samma hotellrum med en modell, som för övrigt var helt fantastiskt duktig och fin, så ser alla bilder ändå olika ut! Det tycker jag är fantastiskt. Alla ser det på olika sätt och alla har sin konstnärliga touch.

Även om jag fotat en del boudoir är det kul att kunna lägga ut några som inte är lika hemliga. ;)

Modell: Faith Chu

ateljelena-fotograf-budoir-1 ateljelena-fotograf-budoir-6ateljelena-fotograf-budoir-7ateljelena-fotograf-budoir-13 ateljelena-fotograf-budoir-8ateljelena-fotograf-budoir-12 ateljelena-fotograf-budoir-16ateljelena-fotograf-budoir-17ateljelena-fotograf-budoir-21

ateljelena-fotograf-budoir-15 ateljelena-fotograf-budoir-26ateljelena-fotograf-budoir-28 ateljelena-fotograf-budoir-31ateljelena-fotograf-budoir-32ateljelena-fotograf-budoir-35ateljelena-fotograf-budoir-36 ateljelena-fotograf-budoir-37ateljelena-fotograf-budoir-39 ateljelena-fotograf-budoir-40ateljelena-fotograf-budoir-44 ateljelena-fotograf-budoir-43ateljelena-fotograf-budoir-45 ateljelena-fotograf-budoir-47ateljelena-fotograf-budoir-49ateljelena-fotograf-budoir-53 ateljelena-fotograf-budoir-52ateljelena-fotograf-budoir-54ateljelena-fotograf-budoir-57 ateljelena-fotograf-budoir-55ateljelena-fotograf-budoir-58ateljelena-fotograf-budoir-61 ateljelena-fotograf-budoir-60