Denna fotograferingen var verkligen riktigt rolig! Jag fick ett samtal från Kristina på Studieförbundet Vuxenskolan i Halland och hon ville ha bilder till deras nya kurskatalog. Eftersom hon hade en tanke om att framsidan och en artikel skulle vara foton på dansare så passade det mig som gammal dansare utmärkt.

Jag måste erkänna att ibland under fotograferingen så blev fotografen väldigt sugen på att ställa sig framför kameran och göra några piruetter tillsammans med Mari. Snurra på huvudet fick Kalle dock ha för sig själv. ;)

Jag fotograferade även bilder som ska passa till deras övriga kursverksamhet och det härliga projektledargänget. Ni kan ju gissa vilka olika kurser bilderna representerar om ni har tid över!

Fotograferingen ägde rum i KIB:s coola butik.

ateljelena-fotograf-angelholm-svh-1ateljelena-fotograf-angelholm-svh-2 ateljelena-fotograf-angelholm-svh-9ateljelena-fotograf-angelholm-svh-4 ateljelena-fotograf-angelholm-svh-32ateljelena-fotograf-angelholm-svh-3ateljelena-fotograf-angelholm-svh-15 ateljelena-fotograf-angelholm-svh-7ateljelena-fotograf-angelholm-svh-15ateljelena-fotograf-angelholm-svh-16 ateljelena-fotograf-angelholm-svh-36ateljelena-fotograf-angelholm-svh-5ateljelena-fotograf-angelholm-svh-6 ateljelena-fotograf-angelholm-svh-50ateljelena-fotograf-angelholm-svh-4 ateljelena-fotograf-angelholm-svh-60 ateljelena-fotograf-angelholm-svh-16 ateljelena-fotograf-angelholm-svh-68 ateljelena-fotograf-angelholm-svh-97ateljelena-fotograf-angelholm-svh-17ateljelena-fotograf-angelholm-svh-95 ateljelena-fotograf-angelholm-svh-80ateljelena-fotograf-angelholm-svh-73 ateljelena-fotograf-angelholm-svh-91ateljelena-fotograf-angelholm-svh-21