I somras ringde telefonen och jag fick en förfrågan om jag kunde ta mig till vackra Norrvikens Trädgårdar för att fotografera Malin Berghagen.

Jag har faktiskt aldrig vad jag kan minnas (och det tror jag verkligen att jag hade gjort!!!) besökt Norrvikens trädgårdar innan och herregud vilken miljö att fotografera i! Kändes mer som att man hamnat på Bali än i Båstad. Inget ont om Båstad alltså men detta var exotiskt! Som fotograf i Ängelholm är man ju bortskämd med fina miljöer men här ligger vi i lä vad jag vet i alla fall! Tipsa mig gärna annars.

Att vara fotograf och ta sig an Malin var också otroligt roligt. Hon har en så mjuk personlighet så jag hade kunna spendera ännu fler timmar med att bara gå runt och hitta fler ställen att fotografera henne på.

Dessutom hamnar 10 av mina bilder i hennes nya Yoga-bok som kommer ut i januari och det ska bli riktigt spännande att se!

För mig som fotograf var det viktigt att den känslan Malin ville förmedla även syns i bild samtidigt som jag försöker tänka på lay-out. Behövs det luft i bilden för att man ska kunna lägga text där? Varierar så att man ibland kan lägga text till höger eller till vänster mm. Det är något som fotografen måste tänka på på plats.

Malins fina kläder kommer från SantaNi

Här bjuder jag på några av bilderna som vi tog en vacker sommareftermiddag.

 

ateljelena-fotograf-angelholm-malin-2 ateljelena-fotograf-angelholm-malin-50ateljelena-fotograf-angelholm-malin-12ateljelena-fotograf-angelholm-malin-22 ateljelena-fotograf-angelholm-malin-25ateljelena-fotograf-angelholm-malin-24ateljelena-fotograf-angelholm-malin-30ateljelena-fotograf-angelholm-malin-32 ateljelena-fotograf-angelholm-malin-29ateljelena-fotograf-angelholm-malin-46 ateljelena-fotograf-angelholm-malin-42ateljelena-fotograf-angelholm-malin-52 ateljelena-fotograf-angelholm-malin-47ateljelena-fotograf-angelholm-malin-65 ateljelena-fotograf-angelholm-malin-59ateljelena-fotograf-angelholm-malin-55 ateljelena-fotograf-angelholm-malin-63

 

Ateljé Lena Fotograf i Ängelholm, Skåne, Porträttfotograf, Lifestyle fotograf, Företagsporträtt, Bröllopsfotograf, Barnfotograf