Jag vet! Det blir inget julinlägg med krispig vit snö och rimfrost men face it, jag bor i Skåne! Vi är glada om var 10:e jul är vit…

Så istället för en massa bilder med fakesnö så kommer här en bildbomb med äkta foton från ett juligt Italien som vi precis kommit hem ifrån.

Det är foton från ett Venedig i skymning samt i strålande solsken, Borghetto som är en av Italiens vackraste byar, Sirmione vid Gardasjön och Veronas historiska vingslag samt folkvimmel.

Att bara gå runt och fotografera en massa detaljer och byggnader var riktigt inspirerande i denna miljö! Lite annorlunda mot vad jag brukar göra och att släppa kraven och bara fotografera precis vad man vill var avkopplande. Det var ju trots allt semester! :)

Än en gång får Linn och Niklas vara med på några bilder och om jag skymtar förbi är det Linn som är fotograf! ;)

Jag vill med detta önska alla mina fantastiska kunder och alla andra givetvis God Jul & Gott Nytt År! Jag är så tacksam för att jag får leva min dröm och fotografera på heltid!

Hoppas vi hörs och ses 2015!

 

ateljelena-fotograf-angelholm-italien-1 ateljelena-fotograf-angelholm-italien-4ateljelena-fotograf-angelholm-italien-2ateljelena-fotograf-angelholm-italien-9 ateljelena-fotograf-angelholm-italien-6ateljelena-fotograf-angelholm-italien-11ateljelena-fotograf-angelholm-italien-13 ateljelena-fotograf-angelholm-italien-12ateljelena-fotograf-angelholm-italien-14 ateljelena-fotograf-angelholm-italien-16ateljelena-fotograf-angelholm-italien-17ateljelena-fotograf-angelholm-italien-19ateljelena-fotograf-angelholm-italien-21ateljelena-fotograf-angelholm-italien-24 ateljelena-fotograf-angelholm-italien-23ateljelena-fotograf-angelholm-italien-26 ateljelena-fotograf-angelholm-italien-28ateljelena-fotograf-angelholm-italien-29 ateljelena-fotograf-angelholm-italien-31ateljelena-fotograf-angelholm-italien-30ateljelena-fotograf-angelholm-italien-38 ateljelena-fotograf-angelholm-italien-32ateljelena-fotograf-angelholm-italien-35 ateljelena-fotograf-angelholm-italien-39ateljelena-fotograf-angelholm-italien-42 ateljelena-fotograf-angelholm-italien-41ateljelena-fotograf-angelholm-italien-45 ateljelena-fotograf-angelholm-italien-46ateljelena-fotograf-angelholm-italien-47ateljelena-fotograf-angelholm-italien-51 ateljelena-fotograf-angelholm-italien-48ateljelena-fotograf-angelholm-italien-49ateljelena-fotograf-angelholm-italien-54 ateljelena-fotograf-angelholm-italien-55ateljelena-fotograf-angelholm-italien-59 ateljelena-fotograf-angelholm-italien-56ateljelena-fotograf-angelholm-italien-62 ateljelena-fotograf-angelholm-italien-61ateljelena-fotograf-angelholm-italien-66ateljelena-fotograf-angelholm-italien-67 ateljelena-fotograf-angelholm-italien-65