När jag körde och närmade mig Örkelljunga där jag skulle fotografera Nicolina till mitt fotoprojekt ”Vi som bor i Nordvästra Skåne” kände jag hur det bubblade i mig! Vilken natur och äntligen vit snö som låg på granarna! Precis som en tavla!

Så vackert och det är ju fotot, själva porträttet som är det viktigaste men ändå är det samtalet med dessa fantastiska människor jag träffar som stannar kvar. Bilderna är liksom bonus.

Nicolina arbetar som Feng Shui-konsult och har alltid bott i Örkelljungas Kommun. Naturen är det största andningshålet för henne och lugnet som infinner sig i skogen ett måste.

 

ateljelena-fotograf-angelholm-nicolina-webb-1ateljelena-fotograf-angelholm-nicolina-webb-4 ateljelena-fotograf-angelholm-nicolina-webb-5ateljelena-fotograf-angelholm-nicolina-webb-11 ateljelena-fotograf-angelholm-nicolina-webb-6ateljelena-fotograf-angelholm-nicolina-webb-13ateljelena-fotograf-angelholm-nicolina-webb-17 ateljelena-fotograf-angelholm-nicolina-webb-14ateljelena-fotograf-angelholm-nicolina-webb-16ateljelena-fotograf-angelholm-nicolina-webb-18 ateljelena-fotograf-angelholm-nicolina-webb-12ateljelena-fotograf-angelholm-nicolina-webb-22 ateljelena-fotograf-angelholm-nicolina-webb-21ateljelena-fotograf-angelholm-nicolina-webb-23 ateljelena-fotograf-angelholm-nicolina-webb-26 ateljelena-fotograf-angelholm-nicolina-webb-24ateljelena-fotograf-angelholm-nicolina-webb-28ateljelena-fotograf-angelholm-nicolina-webb-29