Jag älskar att fotografera gatufoto eller streetphotography (som är ett mer vedertaget begrepp och mycket coolare) ;).

Att fånga atmosfären och känslan på ett ställe, maten, detaljer, människor är verkligen något jag går igång på. Ångrar bara att jag inte fotade mer av all fantastisk mat vi åt men tanken var ju faktiskt att ha semester även om det är svårt. Därför följde inte kameran med varje kväll…

Denna gången var det Miami som var platsen och herregud vilken färgglad och sprudlande miljö! Allt från lite finare Delano (hade tyvärr inte kameran med den kvällen men fångade en av deras lånecyklar dagen efter ;)) till vårt charmiga hotell Chesterfield med terass och mysig innergård, där man gärna drack en Corona.

Welcome to Miami! South beach.

ateljelena-resefotograf-florida-webb-2 ateljelena-resefotograf-florida-webb-1ateljelena-resefotograf-florida-webb-25 ateljelena-resefotograf-florida-webb-31ateljelena-resefotograf-florida-webb-29ateljelena-resefotograf-florida-webb-26 ateljelena-resefotograf-florida-webb-27ateljelena-resefotograf-florida-webb-23 ateljelena-resefotograf-florida-webb-22ateljelena-resefotograf-florida-webb-28ateljelena-resefotograf-florida-webb-33 ateljelena-resefotograf-florida-webb-42ateljelena-resefotograf-florida-webb-37 ateljelena-resefotograf-florida-webb-39ateljelena-resefotograf-florida-webb-24 ateljelena-resefotograf-florida-webb-38ateljelena-resefotograf-florida-webb-15 ateljelena-resefotograf-florida-webb-17ateljelena-resefotograf-florida-webb-4ateljelena-resefotograf-florida-webb-8 ateljelena-resefotograf-florida-webb-6ateljelena-resefotograf-florida-webb-5ateljelena-resefotograf-florida-webb-3 ateljelena-resefotograf-florida-webb-30ateljelena-resefotograf-florida-webb-41 ateljelena-resefotograf-florida-webb-40ateljelena-resefotograf-florida-webb-43 ateljelena-resefotograf-florida-webb-46ateljelena-resefotograf-florida-webb-47ateljelena-resefotograf-florida-webb-48ateljelena-resefotograf-florida-webb-54 ateljelena-resefotograf-florida-webb-49ateljelena-resefotograf-florida-webb-58 ateljelena-resefotograf-florida-webb-50ateljelena-resefotograf-florida-webb-52ateljelena-resefotograf-florida-webb-57ateljelena-resefotograf-florida-webb-51 ateljelena-resefotograf-florida-webb-55

 

Ateljé Lena Photography, Photographer, Travel photographer, resefotograf, streetphotography, Miami, South Beach, Florida, Fotograf