Att fotografera stylade fotograferingar är så otroligt kul! Här samarbetar man för att skapa en viss stil i form av make up och kläder, modell och location.

Jag brukar när jag hälsar på vänner eller bara är ute och kör, kolla på omgivningarna (omedvetet eller så är det numera en yrkesskada) ;) för att se om det kan vara ett bra ställe att fotografera på. Så var det när jag hälsade på min kompis Anna som bor i Nyvång och jag såg hennes fantastiska magasin! Riktigt snygg miljö samt lite coolt ljusinsläpp att leka med.

Aicha som jag fotat innan passar perfekt till fjäderhalsbandet tänkte jag och att åkrarna utanför magasinet skulle passa så bra till just det, hade jag inte riktigt tänkt på vägen dit men spontanitet är något jag vill bibehålla. Inte planera för mycket för det tenderar att spricka under fotograferingens gång.

När sen bästa Ebba Linnea sminkar och stylar om så får Aicha ett helt annat utseende och uttryck! Så häftigt!

Modell: Aicha

Make up: Ebba Linnea Hair and Make up

Foto: Ateljé Lena Photography

ateljelena-fotograf-mode-webb-1 ateljelena-fotograf-mode-webb-3ateljelena-fotograf-mode-webb-6ateljelena-fotograf-mode-webb-8ateljelena-fotograf-mode-webb-12 ateljelena-fotograf-mode-webb-14ateljelena-fotograf-mode-webb-13ateljelena-fotograf-mode-webb-16 ateljelena-fotograf-mode-webb-15ateljelena-fotograf-mode-webb-18 ateljelena-fotograf-mode-webb-19ateljelena-fotograf-mode-webb-27ateljelena-fotograf-mode-webb-20ateljelena-fotograf-mode-webb-26ateljelena-fotograf-mode-webb-22ateljelena-fotograf-mode-webb-25ateljelena-fotograf-mode-webb-29ateljelena-fotograf-mode-webb-24 ateljelena-fotograf-mode-webb-23

 

 

Ateljé Lena Photographer, Fashion, mode, modefotograf, MUA, Fashion photographer