Lagom till Ateljé Lenas 3-års jubileum så gjordes en rejäl uppfräschning av mitt kryp-in. Ny dörr, ny färg på väggarna, nya hyllor ja tom nytt rum. :)

Nu skulle allt organiseras, inga högar på golvet och stök på skrivbordet. Här behövdes proffshjälp! Som fotograf har man ju lite otympliga backdrops, lampor, ramar, prints som väntar på att levereras osv. Samtidigt är det kul om det ser lite trevligt ut när kunderna kommer och hälsar på!

Lanna är en tjej jag hörde talas om efter att jag fotade en kunds kontor (SARA-Ledarskap) och kände att henne måste jag bara ringa till! (Gå in på SARAs blogg så kan ni se mina bilder på hennes kontor där eller kolla mitt inlägg här.)

Och är jag glad för att jag ringde Lanna???? Vilken idéspruta, vilket engagemang och vilket stöd Lanna varit i processen! Inte nog med att hon fick mig till att välja en stil (vi siktade på ett Skandinaviskt Miami så ni vet ;)) hon har gett feedback på vad som skulle inhandlas för att vi skulle kunna skapa det. När alla inköp var klara var hon här en hel dag och tillsammans med Niklas fixade och trixade de i något som kändes som en evighet (nej jag fick inte vara med…) innan de släppte in mig. Vilken känsla! Jag ville bara flytta ner täcket och kudden så jag kunde bo där dygnet runt!!! I love it!!! Att detta var en mörk garderob för några veckor sedan är helt otroligt!! För en för- och efterbild får ni kolla in Lannas instagram @dinakvadratmeter och följ denna talangfulla tjej! Behöver ni hjälp och stöttning i processen så har jag hennes nr. ;)

ateljelena-fotograf-Inredning-1ateljelena-fotograf-Inredning-29 ateljelena-fotograf-Inredning-12ateljelena-fotograf-Inredning-22 ateljelena-fotograf-Inredning-30ateljelena-fotograf-Inredning-23ateljelena-fotograf-Inredning-8 ateljelena-fotograf-Inredning-20ateljelena-fotograf-Inredning-6ateljelena-fotograf-Inredning-9 ateljelena-fotograf-Inredning-7ateljelena-fotograf-Inredning-13ateljelena-fotograf-Inredning-14 ateljelena-fotograf-Inredning-16ateljelena-fotograf-Inredning-10 ateljelena-fotograf-Inredning-21ateljelena-fotograf-Inredning-19ateljelena-fotograf-Inredning-18 ateljelena-fotograf-Inredning-17ateljelena-fotograf-Inredning-15ateljelena-fotograf-Inredning-5ateljelena-fotograf-Inredning-11 ateljelena-fotograf-Inredning-2ateljelena-fotograf-Inredning-26ateljelena-fotograf-Inredning-3ateljelena-fotograf-Inredning-28 ateljelena-fotograf-Inredning-25ateljelena-fotograf-Inredning-27

 

 

Ateljé Lena Photography, Fotograf, Ängelholm, Helsingborg, Photographer, Interiör, Design, Inredningsfoto #inredning #fotograf #ateljelena #dinakvadratmeter