I fredags och lördags var det 10 års jubileum för Företagaredagarna i Ängelholm och vilken fest! Många utställare och besökare var på plats i Lindab Arena redan kl 06.45 när Marknadsföreningen kickade igång. Vilken glädje och så många härliga möten vi fick uppleva! Många intressanta talare på scen bl a Olle Sarri, Bosse Nilsson, Carolina Gynning, Olof Manner, Johan Wendt och många fler. Dessutom kunde man prova på ett BNI-möte som är ett av världens mest lyckade business-nätverk.

Jag var ”hovfotograf” ;) och sprang runt så många varv i arenan så jag till sist inte visste riktigt var jag varit och inte! Mitt lokalsinne kan jag inte skryta med…

Hoppas att jag lyckats fånga så mycket och så många som möjligt! Missade dock utdelningen till Årets Entreprenör eftersom jag själv var nominerad och stod på scenen då. En lite skakig bild på publiken lyckades jag dock åstadkomma! ;)

Hoppas vi ses igen nästa år! Tack till Ängelholms Näringsliv och Gränslösa Möten för allt kul ni har anordnat!

ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-2 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-3ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-4ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-1 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-5ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-6ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-7 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-9ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-11ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-14 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-12ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-15ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-17 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-18ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-19 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-20ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-25 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-24ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-23ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-26 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-27 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-28ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-30 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-31ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-33 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-32ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-34 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-38ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-35 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-37ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-39 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-43ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-40 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-41ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-45 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-42ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-46 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-44ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-48 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-47ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-49ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-50 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-53ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-51 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-52ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-54ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-56ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-55 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-57ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-58 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-59ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-60 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-61ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-62 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-63ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-66 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-65ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-64ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-70 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-69ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-68ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-72 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-71ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-73 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-74ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-75 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-76ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-77 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-78ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-79 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-80ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-81 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-83 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-82ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-85ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-84 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-86 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-87ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-90 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-89ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-91 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-93ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-92 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-94ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-95 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-96ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-97 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-98ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-101 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-99ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-102 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-103ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-104 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-105ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-106 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-107ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-108 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-111ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-109 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-110ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-112 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-113ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-114 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-115ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-116ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-117 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-119ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-118 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-121ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-120 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-122ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-123 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-124ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-125 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-126ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-127 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-128ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-129 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-137ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-131 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-134 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-135ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-132 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-133ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-130ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-136 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-139ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-138 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-140ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-141 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-143ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-142ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-146ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-148 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-149ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-150 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-152

 Canon 5D Mark III, Sigma Art 50 mm 1,4, Tamron 70-200 mm 2,8

 

Fotograf Ateljé Lena, Ateljé Lena Photography, Ängelholms Näringsliv, Gränslösa Möten, Olle Sarri, Carolina Gynning, Hallå, Årets Entreprenör, Företagardagarna Ängelholm, Lindab Arena, Peab, Fotograf Ängelholm