1. Nya miljöer

2. Annat ljus

3. Jag behöver inte frysa

4. Jag kan titulera mig som en destination photographer

Listan kan göras längre så klart men här kommer istället bilderna på Petra som driver företaget Anamaya och det inte hon vet om mat, hälsa och träning det behöver man inte veta! ;)

Därför tyckte jag det passade superbra att ta bilderna inne på Whole Foods som bara säljer ekologiska produkter. En riktig favorit affär som Petra visade mig och som jag tycker borde finnas även i Sverige! Någon som blev sugen på det?

 

ateljelena-fotograf-petra-webb-2ateljelena-fotograf-petra-webb-3 ateljelena-fotograf-petra-webb-9ateljelena-fotograf-petra-webb-12ateljelena-fotograf-petra-webb-15ateljelena-fotograf-petra-webb-21ateljelena-fotograf-petra-webb-27 ateljelena-fotograf-petra-webb-30ateljelena-fotograf-petra-webb-31 ateljelena-fotograf-petra-webb-29ateljelena-fotograf-petra-webb-36 ateljelena-fotograf-petra-webb-41ateljelena-fotograf-petra-webb-46 ateljelena-fotograf-petra-webb-51ateljelena-fotograf-petra-webb-49