Jag hävdar att företagsfotograferingar inte behöver se trista ut och bara göras på plats på kontoret (vilket också kan bli snyggt så klart). När tjejerna på Milson Wording ville ha bilder passade det med ett lite coolare bildspråk. Som fotograf i Ängelholm behöver jag inte leta länge efter miljöer.

Eller vad säger ni?

ateljelena-fotograf-teatherese-7ateljelena-fotograf-teatherese-12 ateljelena-fotograf-teatherese-16 ateljelena-fotograf-teatherese-19 ateljelena-fotograf-teatherese-27 ateljelena-fotograf-teatherese-32 ateljelena-fotograf-teatherese-41 ateljelena-fotograf-teatherese-46 ateljelena-fotograf-teatherese-47 ateljelena-fotograf-teatherese-55 ateljelena-fotograf-teatherese-57 ateljelena-fotograf-teatherese-61 ateljelena-fotograf-teatherese-62 ateljelena-fotograf-teatherese-69 ateljelena-fotograf-teatherese-72

 

Canon 5D Mark III, Sigma Art 50 mm 1,4 (enbart naturligt ljus och reflektor.)

 

 

Ateljé Lena Photography, Lena Evertsson Fotograf, Företagsfotografering Ängelholm, Fotograf i Ängelholm och Skåne