Nu är den här! ”Från Sprit till Krus” har äntligen landat och hela ateljén luktar av nytryckt bok och stämpeldyna. I like it! Det är något väldigt speciellt att äntligen hålla den fysiskt i handen! Den som man jobbat med i så många år och lagt så mycket av sin själ i. Arbetet har varit så roligt men också slitsamt. Jag har varit så mån om att den ska bli bra så det var en stor lättnad när den kom och såg ut som jag ville och hade tänkt mig. Jag har lärt mig otroligt mycket på vägen och på sätt och vis är arbetet klart men ändå har det precis börjat! Det är nu 3000 ex ska hitta nya hem. Det kommer krävas en enorm arbetsinsats att nå ut. Köra runt och visa den, var på mässor och promota den. Jag ser fram emot det och hade blivit extra lycklig av er hjälp! Så när någon inte vet vad de ska köpa i present eller ge i julklapp till sina anställda osv får ni gärna tipsa om ”Från Sprit till Krus”.

https://vimeo.com/135042807 Kolla in den snygga reklamfilmen! :)

Och om ni inte hajat det så är det en coffee table book! ;)

ateljelena-fotograf-4ateljelena-fotograf-2 ateljelena-fotograf-3 ateljelena-fotograf-1ateljelena-fotograf-5

 

 

#spritkrus, Från Sprit Till Krus, Ateljé Lena Photography, Fotograf Lena Evertsson, Coffee Table book, Fotobok om NV-Skåne, Ängelholm, Helsingborg, Höganäs, Båstad, Perstorp, Örkelljunga, Svalöv, Landskrona, Klippan, Bjuv, Åstorp, Fotograf Ängelholm