Pamela von Sabljar är en riktigt skön kvinna att möta och att fotografera! Tillsammans lyckades vi fånga en massa härlig energi och känslor tycker jag. Som porträttfotograf är det otroligt viktigt att få en varm och genuin stämning tillsammans för annars kan man inte göra det lilla extra.

Jag fotograferade Pamela en förmiddag i höstas där solen letade sig fram och gav ett riktigt härligt ljus. Just ljuset är också något som jag som fotograf letar efter och allra helst det naturliga ljuset! Jag föredrar att fotografera porträtt med mitt Sigma Art 50 mm 1,4 för då får man det så verklighetstroget som möjligt och riskerar inte att objektivet ”drar ut” ansiktena i en konstig form osv.

Nu blev jag kanske mer teknisk än jag brukar bli i ett blogg-inlägg men det kanske är några som är lite nyfikna hur jag tänker?

När jag fotograferad Pamela ville jag hitta lite andra vinklar än jag normalt brukar ta eftersom jag dels tycker de passar Pamela att gå lite utanför boxen, men också för att jag själv ska våga testa andra kompositioner.

Att jag klämde tre fingrar i bildörren precis innan är däremot något jag absolut inte skulle rekommendera!

 

ateljelena-fotograf-pam-webb-1 ateljelena-fotograf-pam-webb-8 ateljelena-fotograf-pam-webb-20ateljelena-fotograf-pam-webb-9ateljelena-fotograf-pam-webb-10ateljelena-fotograf-pam-webb-11ateljelena-fotograf-pam-webb-15 ateljelena-fotograf-pam-webb-16 ateljelena-fotograf-pam-webb-2

 

Porträttfotograf i Ängelholm, Fotograf Lena Evertsson, Fotograf i Ängelholm, Ateljé Lena Photography, Fotografering i Helsingborg, Canon 5D Mark III