Butiken Hvita Vackra i Ängelholm behövde nya bilder till sin hemsida som fortfarande är under uppbyggnad. Denna unika bröllopsbutik har en fantastisk fin atmosfär och vilka bröllopskläder!!! Ja jag skriver bröllopskläder för det finns både brudklänningar (sa jag fantastiska?) och kläder till brudgummen, tärnorna och gästerna.

Älskar vitage-stilen med spets och sköna hårband!

Make-up: Ebba Linnea, grymt duktig

Modeller: Aicha och Patrik, sjukt snygga

Blommor: Bellis Blomsterhandel, vackra brudbuketter

Foto: Moi ;)

Alla kläder finns hos Gunilla på Hvita Vackra

 

ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-8ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-9 ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-10ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-13ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-15 ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-23 ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-24 ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-25ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-55 ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-60 ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-62 ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-64 ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-66 ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-81 ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-85 ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-92ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-99 ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-31 ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-75ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-34 ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-39 ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-45ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-107 ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-108ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-109ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-116 ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-122ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-123ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-113ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-128ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-132 ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-133 ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-138ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-139 ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-140ateljelena-brollopsfotograf-angelholm-143

 

 

Bröllopsfotograf i Ängelholm, Stylad Bröllopsfotografering för Hvita Vackra, Ateljé Lena Photography, weddingphotographer