Nu vill jag verkligen dela med mig av mitt nya bokprojekt som jag är en del av! Ska bli otroligt kul att fotografera en bakbok med My, från Hela Sverige bakar!

”I Gröna bakboken hittar du My Sundbergs godaste recept på bakverk med råvaran i fokus. Naturen är fantastisk och My visar hur du enkelt bakar med härliga råvaror på bästa sätt, utan slöseri eller kompromisser. Inget är värre än frustrationen av att ha 8 äggvitor kvar i kylen efter en sats hemlagad glass – vilket du slipper med fiffigt balanserade recept och förslag på hållbara lösningar. Inspireras till bakning som får både jorden och sinnet att må bra!”

Det är återigen ett samarbete med förlaget Whip Media (klickar ni på den länken kan ni se hur omslaget ser ut) och jag ser så fram emot att fortsätta arbetet. Än så länge har vi bara fotat omslag och lite basingredienser som My gärna använder sig av. Riktigt smör, ägg, choklad (vem klarar sig utan choklad???) och även oväntade ingredienser som rödbetor. Låter väl spännande?

Tur vi fick låna Micke och Louises fina nyrenoverade hus med betonggolv! ;) Tack!

Tänkte bjuda på några bilder från den fotograferingen.

Ebba Linnea Hair & Make up har stylat My.

 

ateljelena-fotograf-gronabakboken-webb-92 ateljelena-fotograf-gronabakboken-webb-88ateljelena-fotograf-gronabakboken-webb-1ateljelena-fotograf-gronabakboken-webb-6ateljelena-fotograf-gronabakboken-webb-8 ateljelena-fotograf-gronabakboken-webb-7ateljelena-fotograf-gronabakboken-webb-13ateljelena-fotograf-gronabakboken-webb-11 ateljelena-fotograf-gronabakboken-webb-15ateljelena-fotograf-gronabakboken-webb-17ateljelena-fotograf-gronabakboken-webb-78ateljelena-fotograf-gronabakboken-webb-30

Fotograf i Ängelholm, Bakbok, Gröna bakboken, Whip Media, Ateljé Lena Photography, Hela Sverige bakar, My Sundberg, My+Sweet, Matfotograf, bakfotograf