Jag är så jäkla taggad! Har tyvärr inte hunnit med att uppdatera bloggen eftersom mycket av de senaste veckorna varit fulla av de godaste bakverk man kan tänka sig! :)

I veckan som gick var jag uppe i Stockholm och fotade allt som ska vara med i ”Den Gröna Bakboken” som My bakat allt i. My var en av finalisterna i Hela Sverige bakar och jag kan efter dessa dagar gå i god för att precis allt är sjukt gott!!! (Ja jag provsmakade precis allt… ) All styling sköttes av mig och My så vi var slut i både huvudet och kroppen kan jag säga. Men rekvisitan gjorde som sagt sitt och vi klarade oss ganska bra tycker jag! Eller vad säger ni?

Jag tänkte att jag bjuder på en lite sneakpeak för att ni också ska blir riktigt sugna… Jag vet att det är lite taskigt innan ni kan komma åt recepten! Boken kommer ut i mitten på maj.

 

ateljelena-fotograf-my-webb-4ateljelena-fotograf-my-webb-33ateljelena-fotograf-my-webb-44 ateljelena-fotograf-my-webb-201 ateljelena-fotograf-my-webb-196ateljelena-fotograf-my-webb-75 ateljelena-fotograf-my-webb-94 ateljelena-fotograf-my-webb-97 ateljelena-fotograf-my-webb-99 ateljelena-fotograf-my-webb-100ateljelena-fotograf-my-webb-108 ateljelena-fotograf-my-webb-115 ateljelena-fotograf-my-webb-121 ateljelena-fotograf-my-webb-136 ateljelena-fotograf-my-webb-171 ateljelena-fotograf-my-webb-172 ateljelena-fotograf-my-webb-173ateljelena-fotograf-my-webb-211 ateljelena-fotograf-my-webb-15 ateljelena-fotograf-my-webb-18ateljelena-fotograf-my-webb-213 ateljelena-fotograf-my-webb-55 ateljelena-fotograf-my-webb-50ateljelena-fotograf-my-webb-154ateljelena-fotograf-my-webb-192ateljelena-fotograf-my-webb-194ateljelena-fotograf-my-webb-116 ateljelena-fotograf-my-webb-117ateljelena-fotograf-my-webb-198

 

Fotograf, Bakbok, matfotograf, Ateljé Lena Photography, My Sundberg, Hela Sverige Bakar, Whip media