Mycket barnfotograferingar som redan är fotograferade och som jag lovar att blogga men jag var bara tvungen att sticka emellan med detta!

Kalas på Orangeriet i Varalöv, Cooking Kids! Min dotter och några tjejer fick laga burgare från grunden och då menar jag verkligen från grunden. Till och med så morsan fick lära sig lite! ;) De gjorde dessutom en egenpressad juice av morötter, äpplen och apelsiner. Allt i en fantastisk miljö som jag bara var tvungen att fotografera! Att de kände sig som små mästerkockar behöver jag väl inte säga för det ser ni själva.

Grattis till min älskling som precis fyllt 8 år!

ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-1ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-2 ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-5ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-9 ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-7 ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-8ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-11ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-15 ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-14ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-18ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-21ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-22 ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-23ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-26 ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-27ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-28 ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-29 ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-30ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-31ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-33 ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-35ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-41ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-42ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-43ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-45 ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-46ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-48 ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-49 ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-50ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-54ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-56 ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-57ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-58ateljelena-fotograf-cookingkids-webb-59

 

Fotograf Lena Evertsson, Ateljé Lena Photography, Cooking kids, Orangeriet i Varalöv, Barnfotograf i Ängelholm, Företagsfotograf Ängelholm och Helsingborg