Tack till alla som ställde upp på bild under årets Företagardagar! Dag ett avslutades med en AW och dag två startade med kungen! ;) Här kommer ett litet utval som jag tog när jag fotograferade bägge dagarna. Tyvärr fick inte alla bilder jag tog plats i detta inlägget (då hade ni tröttnat ;)) Alla fastnade kanske inte detta året men är ni nyfikna finns det fler och ni är välkomna att höra av er till mig när som helst. Vi ses nästa år på mässan men helst innan förstås. Tack också till Ängelholms Näringsliv som alltid arrangerar en supermässa!

ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-4ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-7ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-17 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-20 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-22ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-23ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-29ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-32 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-31ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-33ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-36 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-38 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-44 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-45 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-46 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-48 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-57 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-61 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-62 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-64 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-66 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-69 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-71ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-76 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-77ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-79ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-81 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-35 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-83 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-84ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-87ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-89 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-93 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-96ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-97ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-98 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-102 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-106 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-118 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-119ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-127 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-128ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-131 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-132 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-135 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-139 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-141 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-142 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-144 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-147ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-149ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-153ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-156ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-158 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-160ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-167 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-170ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-163 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-161 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-166ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb-174ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-1 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-3ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-7ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-9 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-8ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-11 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-16 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-18ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-25 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-22ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-24ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-27 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-28ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-41 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-31ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-36ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-47ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-51ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-53 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-55ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-57ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-54ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-64 ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-61ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-66ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-68ateljelena-fotograf-foretagardagarna-webb2-71

Företagardagarna i Ängelholm 2016, Fotograf i Ängelholm, Ateljé Lena Photography, Mässbilder, Fotograf Lena Evertsson, Ängelholms Näringsliv.