Än en gång fick jag komma tillbaka och fotografera Trädgårdslycka som blivit fler än sist vi sågs! :) Så roligt när det går bra för duktiga entreprenörer i Ängelholm med omnejd. Som vanligt tycker jag det är kul att fotografera i miljö.

ateljelena-fotograf-tradgardslycka-webb-12 ateljelena-fotograf-tradgardslycka-webb-7 ateljelena-fotograf-tradgardslycka-webb-15ateljelena-fotograf-tradgardslycka-webb-3 ateljelena-fotograf-tradgardslycka-webb-18 ateljelena-fotograf-tradgardslycka-webb-20ateljelena-fotograf-tradgardslycka-webb-29ateljelena-fotograf-tradgardslycka-webb-31ateljelena-fotograf-tradgardslycka-webb-35 ateljelena-fotograf-tradgardslycka-webb-32ateljelena-fotograf-tradgardslycka-webb-34ateljelena-fotograf-tradgardslycka-webb-38

 

Företagsfotograf, porträttfoto, lifestyle fotograf, Trädgårdslycka