Lite galet är det nu när allt måste hända precis under de fina sommardagarna! De är kanske inte alltid så många som man önskat så man får passa på att fotografera allt när väl solen skiner.

Ängelholms Näringsliv och Ängelholms Turistbyrå behövde lite bilder som de kan använda för att marknadsföra Ängelholm och här kommer några smakprov! Allt från glass i Hembygdsparken, Kattegattleden till symbolbilder av press osv.

ateljelena-fotograf-glas-vaffla-webb-3 ateljelena-fotograf-glas-vaffla-webb-13 ateljelena-fotograf-glas-vaffla-webb-23 ateljelena-fotograf-hoppaisang-webb-5 ateljelena-fotograf-naringslivet-cykel-webb-1 ateljelena-fotograf-naringslivet-cykel-webb-3 ateljelena-fotograf-naringslivet-cykel-webb-9 ateljelena-fotograf-naringslivet-cykel-webb-12 ateljelena-fotograf-naringslivet-cykel-webb-14 ateljelena-fotograf-naringslivet-cykel-webb-17 ateljelena-fotograf-naringslivet-cykel-webb-19 ateljelena-fotograf-naringslivet-cykel-webb-24 ateljelena-fotograf-loppis-webb-16 ateljelena-fotograf-loppis-webb-19 ateljelena-fotograf-presskaffe-webb-1 ateljelena-fotograf-presskaffe-webb-19