ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-7

Första gången jag träffade Ludvig och Johanna var för över ett år sedan och redan då kände jag att detta bröllop kommer bli något alldeles extra att fotografera. Ludvig och Johanna hade redan tidigt börjat kolla på vilken fotograf de ville ha och därför var det extra roligt när jag hörde att de verkligen tagit sig tid att titta på vilka bilder de tyckte om och att de valde just mig!

Att de dessutom kommer från Norge (Johanna är svenska men har bott i Norge länge) gjorde saken extra rolig för vem blir inte glad av att höra det språket? Ingen kan någonsin vara på dåligt humör då eller hur?  Kändes bra att få träna på sin norska. Kjempegreit!

Sagt och gjort, ett år senare så var det dags för deras fina bröllop som började på Grand Hotell i Mölle med förberedelser, sedan vigsel i Brunnby kyrka, porträttfotografering på vägen tillbaka med en hel del kossor inblandade, gruppbilder utanför Grand och middag. Som ni hör hade vi ett minutschema som jag aldrig trodde skulle hålla men där hade jag fel! Allt klaffade perfekt och till och med vädret var med på noterna.

Allt från vind i slöjan till dramatiska moln kom med!

Tack Ludvig och Johanna för att jag fick vara er bröllopsfotograf. Jag hade det såååååå roligt!

Här kan ni se en liten film.

Make up och hår: Ebba-Linnea

Ludvig: Skreddersydd Baumler Smoking. Stenströms smoking skjorte. Mansjett knapper fra Skultuna. Fløyel Smoking loafers med dusker, Smythe and Digby. Sløyfe & brystforkle vintage. Longines La Grande Classique i gull, 1972.

Johanna: Kjole fra Whitestory,

ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-1 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-3ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-8 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-6ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-10 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-11ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-12ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-14 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-21ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-19ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-23ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-25 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-27 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-29ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-32 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-33 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-35ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-40ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-43 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-44ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-46ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-47 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-51 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-53 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-58 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-61ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-69ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-72 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-71ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-74ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-80 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-79ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-81 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-83ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-89ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-92 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-91ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-95 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-97ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-102ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-105ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-110ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-113ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-114 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-115ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-116ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-122 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-126ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-133 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-135 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-139ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-146 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-149ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-150ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-155 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-157 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-160 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-162 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-165 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-167 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-175 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-176ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-178 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-177ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-182ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-192 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-194 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-209 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-211 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-216 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-225 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-227 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-230ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-235 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-238ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-240ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-254 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-261 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-263 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-265 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-272 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-275 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-284 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-290 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-292 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-295 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-296 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-299 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-300 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-304ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-307ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-311 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-321ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-312 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-316ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-320ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-323 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-322ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-331ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-339ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-345ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-347 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-343ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-350ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-351 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-358 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-359 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-360 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-361 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-362 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-366 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-372 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-373 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-377 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-380 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-381ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-386 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-385ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-389ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-391ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-393 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-395 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-400 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-403 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-407 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-411 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-413 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-418 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-419 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-422 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-452 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-459ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-461 ateljelena-brollopsfotograf-jl-molle-webb-462

 

 

Ateljé Lena Photography, Bröllopsfotograf Skåne, Ängelholm, Helsingborg, Mölle, Fotograf Ängelholm, Bryllupsfotograf, Bryllup Mölle, Grand Hotell i Mölle