Arbetet som fotograf och skribent för EHLM är så otroligt omväxlande och jag får träffa så många olika människor.

När jag skulle fotografera Rögle så valde jag att göra en fotografering med Rögles lagkapten, Christopher Liljewall, mitt under den mest intensiva sommarträningen. Hur motiverar han sig till att köra barmarksträning år efter år? Vad är hans tankar inför säsongen som är på gång?

Roligast av allt var ju ändå att fotografera Christopher i omklädningsrummet med alla skydd på (japp ni läste rätt, alla skydd på) och jag dansade en liten happy dance när jag såg att hans plats fick ett perfekt ljus från ett fönster. Då jublar man lite som fotograf! Inget artificiellt ljus behövdes här! Dessutom ville jag ha bilderna svartvita och lite gryniga för den rätta känslan. Känslan av hårt arbete och svett, fokus och målmedvetenhet.

Hela artikeln kan ni läsa här.

ateljelena-fotograf-liljewall-webb-5ateljelena-fotograf-liljewall-webb-1 ateljelena-fotograf-liljewall-webb-3ateljelena-fotograf-liljewall-webb-28ateljelena-fotograf-liljewall-webb-16ateljelena-fotograf-liljewall-webb-21ateljelena-fotograf-liljewall-webb-12ateljelena-fotograf-liljewall-webb-24ateljelena-fotograf-liljewall-webb-25ateljelena-fotograf-liljewall-webb-34ateljelena-fotograf-liljewall-webb-38ateljelena-fotograf-liljewall-webb-35

 

 

Rögle, SHL, ishockey, fotograf i Ängelholm Helsingborg, Lifestylefotograf, EHLM, redaktionellt foto, svartvita bilder, Ateljé Lena Photography