Ja då var det dags igen, för jul och en massa godsaker och kanske till och med lite ledighet. Under de här snart 5 åren som jag haft mitt egna företag som fotograf så har jag nämligen inte unnat mig så mycket ledighet. Somrarna försvinner fortare än man hinner säga sommar nästan på grund av alla bröllopsfotograferingar och lifestyle-bilder som ska fotograferas när vädret är varmt och mysigt.

Därför har jag kommit på att det kanske är julen som måste bli min lilla semester? ( Ja jag vet… Det tog några år att komma på att även denna fotografen behöver ta ledigt ibland för att fylla på energi) ;)

Jag tänkte därför avsluta detta året med en riktigt julig och krispig fotografering på Johannas fina Terrass & Täppa som jag verkligen tycker ni ska ta och besöka!

Så med detta önskar jag er en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Tack för ett fantastiskt år när Ateljé Lena Photography blev ett AB. Vi ses igen 2017. Jag har verkligen de bästa kunderna! :)

ateljelena-fotograf-terrass-webb-1 ateljelena-fotograf-terrass-webb-3ateljelena-fotograf-terrass-webb-7 ateljelena-fotograf-terrass-webb-8ateljelena-fotograf-terrass-webb-9ateljelena-fotograf-terrass-webb-10 ateljelena-fotograf-terrass-webb-17ateljelena-fotograf-terrass-webb-20ateljelena-fotograf-terrass-webb-22 ateljelena-fotograf-terrass-webb-18ateljelena-fotograf-terrass-webb-29ateljelena-fotograf-terrass-webb-30 ateljelena-fotograf-terrass-webb-32ateljelena-fotograf-terrass-webb-16ateljelena-fotograf-terrass-webb-33 ateljelena-fotograf-terrass-webb-35ateljelena-fotograf-terrass-webb-45 ateljelena-fotograf-terrass-webb-44ateljelena-fotograf-terrass-webb-47ateljelena-fotograf-terrass-webb-52ateljelena-fotograf-terrass-webb-59 ateljelena-fotograf-terrass-webb-55ateljelena-fotograf-terrass-webb-62 ateljelena-fotograf-terrass-webb-58

 

 

Lifestyle fotograf, Företagsfoto, Terrass & Täppa, Fotograf Helsingborg och Ängelholm, Julfoto, Blomsterbutik, Inredningsfoto, Ateljé Lena Photography, Fotograf Lena Evertsson