När inte sommaren riktigt vill ta fäste så får man som fotograf göra allt för att försöka få till den känslan ändå.

Mom of Sweden ville ha nya bilder med Miami-känsla och nog hittade vi lite av sommar på Barfota i Helsingborg! Eller vad tycker ni?

Modell: Josefine Viebke

ateljelena-fotograf-mommiami-webb-7ateljelena-fotograf-mommiami-webb-4ateljelena-fotograf-mommiami-webb-8 ateljelena-fotograf-mommiami-webb-11ateljelena-fotograf-mommiami-webb-22ateljelena-fotograf-mommiami-webb-31 ateljelena-fotograf-mommiami-webb-26ateljelena-fotograf-mommiami-webb-33ateljelena-fotograf-mommiami-webb-18 ateljelena-fotograf-mommiami-webb-29ateljelena-fotograf-mommiami-webb-35ateljelena-fotograf-mommiami-webb-40 ateljelena-fotograf-mommiami-webb-38ateljelena-fotograf-mommiami-webb-53AB_ateljelena-fotograf-mommiami-srgb-56

 

 

Fotograf Ängelholm och Helsingborg, Reklamfotograf, Ateljé Lena Photography, Barfota Bar, mom of Sweden, smycken, design, svensk design, Fotograf Lena Evertsson, Miami -känsla, sommarbilder, Lifestyle