Porträttfoto kan göras på så många olika sätt. Rakt upp och ner eller med en röd tråd och en grafisk profil. Rakt upp och ner kan vara en grafisk profil så klart om man vill att företaget ska speglas och uppfattas på det sättet. Ibland vill dock företag gå utanför boxen när de ska fotograferas och så var fallet med Tess, Ginger Graphic. Hon är grafisk designer och ville att hennes röda hår skulle genomsyra hennes profil och så den blev personlig. Så coolt! Vi valde att fotografera henne på fantastiska Blå Hallen i Höganäs som adderade till den häftiga känslan.

Detta är verkligen en fotografering jag kände satt på alla plan. Man är kreativ tillsammans och allt bara flyter på! Magi!

ateljelena-fotograf-tess-webb-2 ateljelena-fotograf-tess-webb-8 ateljelena-fotograf-tess-webb-10 ateljelena-fotograf-tess-webb-15 ateljelena-fotograf-tess-webb-19 ateljelena-fotograf-tess-webb-29 ateljelena-fotograf-tess-webb-39 ateljelena-fotograf-tess-webb-41 ateljelena-fotograf-tess-webb-55 ateljelena-fotograf-tess-webb-59 ateljelena-fotograf-tess-webb-61 ateljelena-fotograf-tess-webb-68 ateljelena-fotograf-tess-webb-78 ateljelena-fotograf-tess-webb-85 ateljelena-fotograf-tess-webb-88 ateljelena-fotograf-tess-webb-94 ateljelena-fotograf-tess-webb-100 ateljelena-fotograf-tess-webb-104 ateljelena-fotograf-tess-webb-110 ateljelena-fotograf-tess-webb-115 ateljelena-fotograf-tess-webb-121 ateljelena-fotograf-tess-webb-124

 

Fotograf, Ateljé Lena Photography, Företagsfoto, Grafisk design, Ginger Graphic, Fotograf i Ängelholm och Helsingborg, Fotograf Nv-Skåne, Blå Hallen i Höganäs, Porträttfoto