Det är alltid en utmaning att fotografera smycken eftersom man vill att smyckena ska synas men att det ändå inte ska vara konstlade poser på modellerna. MOM of Sweden gör skitcoola och kaxiga smycken för både honom och henne. De runda ringarna föreställer bröst så vet ni det! ;)

De duktiga modellerna Roine och Janet kommer från Sweden Models och gjorde ett fantastiskt jobb trots kylan i vackra Blå Hallen i Höganäs. Själv hade jag både mössa och jacka på mig när jag fotograferade kan jag meddela… Skittaskigt så här i efterhand men jag kom med glada och peppande tillrop kan jag lova! ateljelena-fotograf-momvt2018-webb-4 ateljelena-fotograf-momvt2018-webb-2 ateljelena-fotograf-momvt2018-webb-1ateljelena-fotograf-momvt2018-webb-5 ateljelena-fotograf-momvt2018-webb-6 ateljelena-fotograf-momvt2018-webb-7 ateljelena-fotograf-momvt2018-webb-8

 

Fotograf i Ängelholm och Helsingborg, Modefotografering, Mom of sweden, smycken, Blå Hallen i Höganäs, Swedenmodels