I oktober var jag på workshop utanför Stockholm och vilken helg! Det var så magiskt att få anlända till Liljero retreat och träffa alla likasinnade. Linda @lindaeliassoncom (fantastisk människa som jag bara haft kontakt med via instagram men som jag känner att jag typ känt hela mitt liv ;)) som tillsammans med Matilda och Nathalie @babes_in_boyland (grymma tjejer, följer ni inte redan dem så gört nu!) välkomnade oss med sådan värme och jag kände genast att detta skulle bli magiskt! Att starta dagarna med yoga som bästa Olivia @movewithease höll i var den perfekt kombon.

”Babesen” hade stylat tillsammans med Zandra @flora_fatale och vilken styling! Säger bara wow! Vi började med att fota förberedelser inomhus och här var det detaljer på hög nivå. Den aprikosa vintageklänningen kommer från @elsabillgren. Modellen @stormvild var så duktig och följde allas direktiv trots nässlor och taggbuskar. Allt för konsten liksom, ha ha!

Den fina klänningen som @stormvild har på sig kommer från @shopdoen och var magisk. Hår och make up fixade proffsiga @stylebyeilersstudio med smink från @estellethild.

Kolla in det! Konst eller hur?

Bröllopsfotograf, Vintagefotografering, Fotograf Lena Evertsson, Stylad fotografering, Fotograf i Ängelholm

Kontakt

lena@ateljelena.se
070-642 98 08

Adress

Björkvägen 5 B
262 61, Ängelholm

Sociala medier

Facebook
Instagram
Pinterest
LinkedIn