Linda är en gammal klasskamrat till mig från gymnasiet och jag blev så glad när hon hörde av sig till mig. Hon och hennes Emil bor i Bryssel så vi har inte setts på länge och nu var det dags för dem att gifta sig. Jag är tacksam för att jag fick vara med på deras intima och mysiga bröllop uppe i bergen. De gifte sig på Cas Xorc som ligger helt otroligt fint uppe i bergen på Mallorca. Det var ett så avslappnat och härligt med bara kompisar som gäster. Naturen och miljöerna var såklart en dröm att fotograferi i, tyvärr kan inte ni känna det men tänk er vad citronlunden doftade magiskt! Klänningen är från Hvita Vackra i Ängelholm. Scrolla ner och njut!

Bröllop Mallorca, Bröllopsfotograf, Wedding Photography, Spain Photography, Atelje Lena Photography

Kontakt

lena@ateljelena.se
070-642 98 08

Adress

Björkvägen 5 B
262 61, Ängelholm

Sociala medier

Facebook
Instagram
Pinterest
LinkedIn