När jag fotograferar bröllop älskar jag att få med detaljer. Här var det detaljer på hög nivå kan jag säga. Vilken dukning! Porslin, glas och duk kommer från @tinekhome och de fina inbjudningarna, menyerna m.m. har @willowvisuals designat. Amazing!

Än en gång hade @babes_in_boyland gjort det så fint! Vi fick ändå testa oss fram och göra vår egna grej och det var så fint tycker jag. Man kunde sätta sin personliga prägel på sina bilder och alla lämnade plats åt varandra att fota även om vi var några stycken på varje plats. Fint!

De fina klänningarna som dagens modeller har på sig kommer båda från @elsabillgren. Jag tycker verkligen att klänningarna passar modellerna Anna-Claras (@annaclaraleo) och Royas (@royasarv) personligheter så bra.

Blommorna hade Zandra (@flora–fatale) återigen nailat!

<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Bröllopsfotograf, Ateljé Lena Photography, Workshop, Fotograf, Porträtt

Kontakt

lena@ateljelena.se
070-642 98 08

Adress

Björkvägen 5 B
262 61, Ängelholm

Sociala medier

Facebook
Instagram
Pinterest
LinkedIn