Katarina Althin, moderedaktör på tidningen Tara fick jag äran att plåta under ett av våra modejobb för just tidningen Tara. Det blev några behind the scenes-bilder också när Katarina fixar den fantastiska modellen Cecilia L Hilton.

När man gör ett modejobb är det viktigt att vara ett tajt team och det tycker jag verkligen vi är! Katarina är så duktig på att hitta rätt stil och kläder som passar målgrupp och inriktning på modereportaget. I just detta numret var det baskläder som skulle visas och reportaget kan ni se i Tara nr 3 som kommer ut den 7/2. Spring och köp! :)

Duktiga Linnéa Thelander på ”A perfect mess” står för make up och hår. Och visst ser de perfekta ut på ett så naturligt sätt?

Som assistent hade jag Mikael Roos som var så snäll och bar runt på alla blixtar och riggade så att jag kunde koncentrera mig på att fota.

<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Modefotografering, Katarina Althin, Tara Mode, Ateljé Lena Photography

Kontakt

lena@ateljelena.se
070-642 98 08

Adress

Björkvägen 5 B
262 61, Ängelholm

Sociala medier

Facebook
Instagram
Pinterest
LinkedIn