Sarah och Ola hittade mig via deras kompisar vars bröllop jag tidigare fotograferat och det är jag så glad för! Att de dessutom valde att gifta sig på fantastiska Norrviken i Båstad en fin höstdag gjorde inte saken sämre. Vigseln hölls i det nybyggda Victoriahuset vilket är så vackert. Ljuset är ju magiskt i en sådan glasbyggnad och vilken kuliss utifrån, wow! En dröm för en bröllopsfotograf kan jag meddela.

Stämningen var rakt igenom avslappnad och härlig, precis som det ska vara. Några glädjetårar och många skratt på det så kan det inte bli annat än lyckat. Jag är tacksam att jag fick dela denna dagen med er.

Sarahs fina klänning kommer från By Malina och blommorna kommer från av bästa Klorofyllfabriken.

Tack till Evelina Franzén som var min assistent denna dagen.

Bröllop Norrviken, Bröllopsfotograf Skåne, Sisters in Law, By Malina, Klorofyllfabriken, Brudklänningar, Brudbuketter, Orangeriet Norrviken, Höstbröllop

Kontakt

lena@ateljelena.se
070-642 98 08

Adress

Björkvägen 5 B
262 61, Ängelholm

Sociala medier

Facebook
Instagram
Pinterest
LinkedIn