Alltså var ska man ens börja?!
När Maja och Rasmus gifte sig fanns det så mycket som bara gjorde att jag gick runt och smålog med ett fånigt leende. Tänk Villa Strandvägen i Ystad, hund som lämnar ringarna i kyrkan, en klassisk brittisk taxi, lunch på den abonnerade Sibylla kiosken (ja här samsades Majas mosbricka och Pucko med Moët) och ostron med champagnepyramid.

Just det! Glömde ju partytåget som tog alla gästerna från kiosken till Ystad Saltsjöbad, vilket drag!!! Önskar ni hade kunnat höra. Nåja, jag tror och hoppas ni kan känna vilket humör som speglade hela dagen genom bilderna. Stort stort tack Maja och Rasmus för att jag fick vara med på er dag!

Blommor var från GE-hantverk & blommor
Brudklänning från Alan Hannah.
Kostym från Acne, slips och skor från Salvatore Ferragamo, skjorta från Eton.

Bröllopsfotograf Skåne | Bröllop Ystad | Villa Strandvägen | Sibylla | Fotograf Lena Evertsson | Ateljé Lena Photography | Fotograf Skåne

Kontakt

lena@ateljelena.se
070-642 98 08

Adress

Björkvägen 5 B
262 61, Ängelholm

Sociala medier

Facebook
Instagram
Pinterest
LinkedIn