Referenser

Vad säger kunderna?

Vi vet att varje gång Lena fotar antingen oss eller våra kunder så blir bilderna perfekta. Lena kan plocka fram det bästa hos alla och har med sin härliga personlighet förmågan att få vem som helst avslappnad framför kameran. Vi är väldigt glada över vårt fina samarbete och vi rekommenderar Lena till alla våra webbkunder som behöver bilder till sin nya hemsida.
Happymoose

Samarbete

Tack fina Lena för att du förevigade vår stora dag med din proffsiga förmåga att fånga alla härliga ögonblick! Du får allt att kännas naturligt och avslappnat och med din humor o engagemang leder det till många skratt! Vi är så otroligt nöjda med dina bilder och nu har vi massor fina bilder att minnas tillbaka med! Tack än en gång, du är GRYM!! Massa kramar!
Ida & Classe

Bröllopsfotografering

Lyckligt lottade att ha en sådan fantastisk fotograf att anlita! Hoppas hon bor kvar här o fortsätter som fotograf länge, länge till! Vi startar årsabonnemang på henne nu!
Sara Goentorp

Bröllopsfotografering

Att Lena och hennes fantastiska familj följde med till Santorini för att föreviga vår dag var det bästa vi kunde göra. Nu kan vi drömma oss tillbaka varje dag tack vare hennes otroligt vackra bilder och professionella arbete. Att lyckas fånga varje ögonblick på det sättet som Lena gör är unikt! Hon lägger ner både hjärta och själ i det hon gör.
Linn & Zeyn

Bröllopsfotografering

Lena är en fantastisk fotograf – med stor känsla för människor, miljöer, stämningar och ljus. Proffsig rakt igenom. Hon får dessutom de som ska fotograferas att slappna av på ett mirakulöst sätt. Kan varmt rekommendera!
Kristina Svahn

Studieförbundet Vuxenskolan i Halland

Jag har följt Ateljé Lena Photography och hennes berättande konstfoto (ja det är det faktiskt!) sen 2012 när hon startade.. hade aldrig sett bilder som hennes: franska, urbana, teatrala, coola, stillsamma – sååå jädra VACKRA – och med vanliga människor… Klart att hon stod högst på önskelistan att fota mig och min verksamhet när det var dags för mig att ta steget ut som entreprenör! Resultatet? Det finns en anledning varför man ska jobba med en riktigt bra fotograf… Som Lena. Jag är mer än nöjd!
Sara Holmquist

Företagsfotografering

Vi på Ängelholms Näringsliv har anlitat Lena för en rad olika projekt och vi har alltid fått hög kvalitet, i rätt tid, till konkurrenskraftiga priser. Vårt samarbetade kan bara beskrivas som en fullträff.

Andreas Jarud

Ängelholms Näringsliv

Vad vill ni föreviga?

Hör av er till mig så tar vi en kaffe eller lunch och ser vad jag kan göra för er, svårare än så behöver det inte vara!

 

Kontakt

lena@ateljelena.se
070-642 98 08

 

Adress

Tennisvägen 3
262 60, Ängelholm

 

Sociala medier