Kreativa fotograferingar är något jag verkligen brinner för som fotograf. Jag har fotograferat just mOm of Sweden flera gånger och det är alltid lika kul. Dessa bilderna tog jag i somras när det var som varmast och därför startade vi tidigt på fm för att inte solen skulle bli för skarp men det gick fort för den att komma fram. Tycker dock att just det skarpa somriga ljuset i detta fallet blev väldigt fint för att visa smyckena på bästa sätt. Till smyckena som ser ut som ekollonhattar valde vi dock ormbunkar och skugga istället. Visst blev det fint?

Fotograf Lena Evertsson, Fotograf i Ängelholm och Helsingborg, Företagsfotograf, Modefotograf, Bröllopsfotograf, Ateljé Lena Photography

Kontakt

lena@ateljelena.se
070-642 98 08

Adress

Björkvägen 5 B
262 61, Ängelholm

Sociala medier

Facebook
Instagram
Pinterest
LinkedIn