Aktuellt

Tara Magasin

Nu finns många av mina bilder på Printler

För köp av posters är ni välkomna in på mitt galleri på printler.com. Där kan ni se många av mina utvalda bilder och beställa på riktigt fint papper! Do it! :) Här är bara ett urval.

Konstprojekt

Ett samarbete mellan fotograf Lena Evertsson och konstnär/designer Cecilia Björk. Utsällning i Båstad på Artyfact Gallery under sommaren 2018. Exclusiva Prints i 350 gr fine print (matt bomullstryck) max 150 upplaga: 40×50 950 kr/st 50×70 1850 kr/st 100×70 3900 kr/st. Beställ ert unika numrerade exemplar av detta! Maila: lena@ateljelena.se.

ÄHLM

ÄHLM är ett B2B-magasin som ges ut i Ängelholms kommun till alla företag. Magasinet ÄHLM fokuserar på lokala personer och företag men också över Bjäre- och Kullabygden mot resten av världen med fokus på entreprenörskap och företagande. Omslag och en del artiklar fotas av mig.

Gröna bakboken

My Sundberg blev känd för en större publik när hon tog sig till finalen i tv-programmet Hela Sverige Bakar 2015. Hennes kök i Amsterdams gamla kvarter doftar ständigt nybakt och är ett kreativt kaos av olika bakprojekt. Därifrån driver hon även bakbloggen My Sweet medan hon jobbar på sin dröm om att öppna ett eget bageri. I Gröna bakboken hittar du My Sundbergs godaste recept på bakverk med råvaran i fokus. Naturen är fantastisk och My visar hur du enkelt bakar med härliga råvaror på bästa sätt, utan slöseri eller kompromisser. Fotograf Ateljé Lena!

Bok: Från sprit till krus

I mitt fotoprojekt så gör jag det jag älskar allra mest. Jag skildrar vanliga människor i olika åldrar med olik bakgrund och detta har jag gjort sedan 2012. Det enda gemensamma de har är att de bor och lever i de 11 kommuner som ingår i Familjen Helsingborg. Läs mer om boken på spritkrus.se.

Share

Boken SHARE är en samling med 50 prints från fotografer och illustratörer från hela välden. Man kan ta ut alla bilder och dela med sig eller själv göra fina tavlor. Endast 500 kr!
Här ser ni mitt bidrag!