KB Components, ett livligt företag som arbetar med helhetslösningar avseende design, utveckling och produktion av tekniskt avancerade plastkomponenter. De behövde nya bilder till hemsida och markandsföring på bl.a. deras produktion och personal vilket är något som jag alltid tycker är roligt. Inget företag är det andra likt vilket ställer krav på mig som fotograf att alltid tänka till. Vi ville ha ett resultat som speglade deras organisation och verksamhet på ett levande sätt och framförallt ville vi fånga ögonblicken, ”in action”, i alla deras processer vilket jag tycker vi fick till riktigt bra!

<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Företagsfotografering, Atelje Lena Photography, Fotograf i Helsingborg

Kontakt

lena@ateljelena.se
070-642 98 08

Adress

Björkvägen 5 B
262 61, Ängelholm

Sociala medier

Facebook
Instagram
Pinterest
LinkedIn