Jannice Wistrand är kvinnan bakom Add Simplicity och inredningsbloggaren för Sköna Hem!

Precis innan jul fick hon reda på att hon återigen var en av finalisterna för årets influencer på Elle Decoration Awards. 2017 vann hon hela rasket och nu behövde hon så klart lite nya bilder på sig själv i hennes grymma studio på Råå. Såååå fint hon har det! Men jag hade ju inte väntat mig något annat från ett sådant proffs på inredning som Jannice är.

Inte nog med att där var fint, roligt under fotograferingen hade vi också! Till och med Stilsnack-kollegan Katarina Althin som ju även är modechef på Tara, kom förbi för att lägga en sista touch på kläderna. Kan inte bli annat än bra ju! Eller vad tycker ni?

<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Inredning, modefotografering, Ateljé Lena Photography, porträtt

Kontakt

lena@ateljelena.se
070-642 98 08

Adress

Björkvägen 5 B
262 61, Ängelholm

Sociala medier

Facebook
Instagram
Pinterest
LinkedIn