Nu har äntligen det nya numret av Tara (Nr 3 2019) kommit ut i butik! Det är så jobbigt att inte få dela med sig av bilder direkt utan behöva vänta i flera månader! Jag är ju av den otåliga sorten vet ni…

Denna gången var Tara-teamet nere i Malmö i Kvänums utställningslokal och plåtade mode. Så fint ställe! Modellen Cecilia stod återigen framför kameran och det känns alltid lika bra. Hon är så duktig och naturlig. Katarina Althin hade plockat ihop en riktig fin basgarderob med allt från den lilla svarta till den bästa stickade tröjan. Väldigt användbart!

För den snygga sminkningen och håret stod Linnéa ”Just a perfect mess” för.

Denna gången hade jag också en fab assistent med i form av fotografen Mikael Roos. Tack för all hjälp med att bära och att rigga upp. Det blir ju väldigt mycket flyttande runt på blixtar och backdrops i detta fallet när man är på samma ställe men vill att det ska vara varierande bilder.

Och kan ni tänka er, det blev minsann ett omslag igen! Tjohooo!

<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Omslagsfotgrafering, Modefotografering, Ateljé Lena Photography, Tara Mode

Kontakt

lena@ateljelena.se
070-642 98 08

Adress

Björkvägen 5 B
262 61, Ängelholm

Sociala medier

Facebook
Instagram
Pinterest
LinkedIn