I början på februari fotade jag vårjacks-mode för Tara! Det var ingen varm dag kan meddelas och modellen Sofia fick verkligen jobba hårt för att inte få blå händer… Under förmiddagen nyttjade vi de fantastiska och lite ”ruffiga” miljöerna inne i Blå Hallen i Höganäs. Jag älskar de råa väggarna, gamla fönsterna och industrikänslan som finns där. Det var inte första gången jag fotograferade där men förälskar mig på nytt varje gång.

Ute låg snön kvar men som tur var hittade vi en snöfri plats vid Ransvik för att fotografera utomhusbilder under eftermiddagen. Då kändes det till och med som lite vår i luften, det tackade vi för i kylan!

Stylist Katarina Althin
MUA Linnéa Thelander
Modell Sofia Karlsson (Sweden Models)

<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Modell |Modefotograf | Blå Hallen Höganäs | Sweden Models | Katarina Althin Stylist | Linnéa Thelander | A perfect mess | Tidningen Tara | Fotograf Lena Evertsson | Ateljé Lena Photography

Kontakt

lena@ateljelena.se
070-642 98 08

Adress

Björkvägen 5 B
262 61, Ängelholm

Sociala medier

Facebook
Instagram
Pinterest
LinkedIn