En tur upp till Stockholm i början på mars till fina Siggesta Gård för att fota vårmode med Agneta Sjödin, så roligt! Jag är så tacksam för att vårt team fick ihop det så bra när Agneta hade lite bråttom att hinna till en tv-inspelning och allt. Vi jobbar bäst under press kan man säga :)

Visst blev det fint? Agneta är ju ett superproffs och blev såååå fin på omslaget tycker jag. Ödmjuk inför uppgiften och så tacksam att alla verkade bli nöjda och att Siggesta Gård erbjöd oss att husera i deras fina växthus. Det är alltid svårt att hitta våriga miljöer i Sverige i februari/mars men detta satt som en smäck!

Tara Nr 6 om ni missade det.

Modefotografering, Ateljé Lena Photography, porträtt, Tara 

Kontakt

lena@ateljelena.se
070-642 98 08

Adress

Björkvägen 5 B
262 61, Ängelholm

Sociala medier

Facebook
Instagram
Pinterest
LinkedIn