Brinova

Brinova

Brinova är ett stort fastighetsbolag som jag fick äran att följa med i deras olika delar av verksamheten runt om i Skåne. Älskar att fotografera och spegla allas respektive vardag!

Sofieflorist på Sofiero

Sofieflorist på Sofiero

Sofieflorist skapade en magisk utställning på Sofiero Slott i Helsingborg, hennes tolkning av "Picknick i kunglig miljö". Ett måste för mig att föreviga. Sofie driver även BOJU i Ängelholm som erbjuder de vackraste fredagsbuketterna!

Svenska Fönster

Svenska Fönster

Att få besöka alla vackra hem är alltid lika mysigt! Svenska Fönster har fönster som passar de flesta stilar av hus. Här på Krigadal i Småland är det sekelskiftet som gäller fast i ett helt nybyggt hus! Så fint!

  • Företag
  • Mode
  • Porträtt
  • Redaktionellt

Fotograf i Ängelholm & Helsingborg

Jag är en fotograf som utgår från Ängelholm men rör mig även i Helsingborg och övriga Skåne. Man skulle kunna säga att hela världen är min arbetsplats som fotograf då jag reser lätt. Jag är en lifestyle-fotograf och det innebär att jag gärna fotograferar människor i miljö.

För mig är nämligen det viktigaste oavsett om det gäller att fotografera mode, företag, porträtt, bröllop, redaktionellt eller kommersiellt, att människorna kommer till sin rätt. Oavsett om ni väljer studiofotografering eller fotografering i er miljö så vill jag berätta er historia i bilder.

Vilka är personerna?
Vad vill ni visa och förmedla?